Galéria és Promó videó a Supergirl – The Flash crossoverhez

Hétfőn kerül adásba az epizód.

A várakozásoknak immáron végre, a már régóta beharangozott crossover epizód hétfőn fog adásba kerülni a CBS csatornán, amelyben természetesen Barry fog ellátogatni National Citybe, hogy segítségére legyen Karanak, vagyis együttes erővel fognak leszámolni Siobhannal, vagyis Silver Banshee-vel és Livewire-rel.

Személy szerint nagyon örülök annak, hogy végül összejöhetett ez a fajta találkozó, a promó videó láttán pedig csak még jobban várom az epizódot, de felülkerekedve a kíváncsiságomon csakis akkor fogom majd megnézni, miután megnéztem már a Supergirl előző részeit is.

A videó mellett szerencsére képek is jelentek meg már, elég szép mennyiségben. Nos, ezek közül válogattam én, és hoztam el nektek az általam legjobbnak ítélt alkotásokat. Remélem, hogy hozzám hasonlóan nektek is meghozza a kedveteket az epizód megtekintésére, még akkor is, ha a Supergirl-t éppenséggel nem is szoktátok nézni. Azt pedig már csak zárójelesen jegyezném meg, hogy a The Flash után a Supergirl is előbb vagy utóbb megkapja majd a második évados berendelést. 🙂

supergirl-flash-crossover-02

supergirl-flash-crossover-03

supergirl-flash-crossover-04

supergirl-flash-crossover-05

supergirl-flash-crossover-06

supergirl-flash-crossover-07

supergirl-flash-crossover-08

supergirl-flash-crossover-09

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük