17 év után újra találkoztak a Hirtelen 30 film főszereplői!

Ráadásul ez nem csak egy egyszerű találkozás volt.

2004-ben debütált hazánkban is Jennifer Garner és Mark Ruffalo főszereplésével a Hirtelen 30 c. film, amelyben Jennifer karaktere Jenna, a harmincadik szülinapja alkalmával  azt kívánja bárcsak visszamehetne az időben, és mit ad a sors, teljesül a kívánsága, és újra tizenhárom éves lesz. A kicsit romkomra hajazó filmet anno nagyon szerettem, így amikor megláttam, hogy a két színész 17 év elteltével ismét találkozott egymással, amiről még egy fotót is megörökítettek, feldobták a napomat.

A két színész egyébként egy újabb közös filmprojekt kapcsán találkoztak, ők lesznek ugyanis Ryan Reynolds karakterének a szülei, aki micsoda meglepetés, szintén visszafog menni az időbe, hogy tizenhárom évesként édesapja segítségét kérje a világ megmentése érdekében. A The Adam Project címre hallgató alkotás már most felkeltette az érdeklődésemet, így naná, hogy benevezek majd rá. 😀

Addig pedig csodáljátok meg a csodálatos reunion-t, a színészeken pedig látszik, hogy bizony eltelt pár év, bár Jennie még így is letagadhatna jó pár évet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük