Desperate Housewives (Született feleségek): A második évadról

Még mindig nagyon jó!

Nem sok időbe tellett, másfél hét alatt kivégeztem a második évadot. A második évad is nagyon tetszett, beköltöztek Applewhite-ék, akik titkokat is hoztak magukkal, valamint az évad végén megismerkedetünk Orson-nal, aki a harmadik évadban már főszereplő lesz, és akinek szintén vannak titkai.

Még mindig nagyon tetszik a sorozat. A kedvenc feleségem ebben az évadban Bree volt, de most már Lynettet is kezdem megkedvelni. Az új szomszéd titka sem volt rossz, de én nem bántam, hogy az évad végén tovább álltak. Úgy értem Bettyből kihozták a maximumot.

Spoileresen folytatom tovább! Az évad nagy rejtélye Applewhite-ék titka volt, akik titkáról épp úgy, mint az első évadban szinte minden részben egyre többet tudtunk meg. 
És most jöjjenek a feleségek:

Bree: Tetszett az, mikor megtudta, hogy George tehet férje haláláról, hagyta meghalni a férjét. Elég nehezen jött ki fiával, Andrew-val, aki miután nem érte el a célját a bíróságon, lefeküdt az anyja barátjával. Na ez nagy WTF pillanat volt. Breenek itt telt be a pohár, és elküldte Andrew-t. Ebben az évadban Danielle is nagyobb szerepet kapott, összejött Matthew-val, ami persze nem tetszett Breenek. Majdnem kihagytam az alkoholizmus szálat, pedig Marcia ezekben a jelenetekben is zseniálisan alakított. Ismét Bree kapta a nagyobb szerepet, és Marcia Cross még mindig remekül hozta a figurát.

 Gaby: Tetszik az, hogy Gabyból egyre felelősségteljesebb karaktert próbáltak varázsolni az írok. Gondolok itt arra, hogy már nem csak saját maga az első, már nem csak a vásárlás érdekli, hanem végre szeretne egy babát, illetve rájött arra, hogy hiba volt megcsalni Carlost, és próbál jó feleség lenni. Éppen ezért nagyon sajnáltam amikor elvetélt. Ám miután Carlos kiszabadul a börtönből, úgy döntenek, hogy örökbefogadnak egy babát, ám az örökbeadó szülők meggondolják magukat. Gaby ismét összetörik. Aztán jön a nagy ötlet: a cselédből béranya lesz, akivel viszont Carlos kezd, így Gaby kiadja férje útját.

Lynette: Miután kirúgatta férjét, kénytelen visszamegy dolgozni, míg Tom a gyerekekkel marad. Lynettre is ebben az évadban több dolgot bíztak, hisz bemutatták, hogyan küzdi fel magát a ranglétrán, egészen addig, míg kis főnök nem lesz. Még mindig nem a kedvenc feleségem, de kezdem megkedvelni. Főleg akkor, amikor azt hiszi, hogy Tom megcsalja őt. Összepakolt, és elment a gyerekekkel együtt. Aztán persze kiderült, hogy nem megcsalta, hanem az eddig eltitkolt lányát látogatta meg.

Susan: Nem tetszett nekem, hogy egyszer Karlal feküdt le, nem sokkal utána összejött az orvossal, de végül mégis rájön, hogy még mindig Mike-ot szereti. Az viszont tetszett, hogy végre Mike megkérte volna a kezét, csak sajnos Orson szándékosan elütötte Mike-ot, aki kómába került.

Edie: Nem jött neki össze Karlal, amikor pedig megtudta, hogy Susannal csalta meg, felgyújtotta Susan házát. Annyiban sajnálom Ediet, hogy neki még annyira sem jön össze a szerelem, mint Susannak, megérdemelne végül egy igaz szerelmet.

Betty: Az új feleség új titkot hozott a városba. Minden részben egyre többet tudtunk meg Applewhite-ék sötét múltjából, és a végén a fordulat az egy nagy WTF momentum volt: Nem Kaleb volt a gyilkos, hanem Matthew. Végül Matthew meghal, Betty pedig Kalebbel egy új városba költözik.

Értékelés: 9.5/10

Csak azért adok 9.5-et mert nem jött be nekem Susan és Karl fellángolása. Egyébként még mindig nagyon jó sorozat. Továbbra is mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy ha még nem nézte meg, akkor minnél hamarabb szánjon rá időt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük