Az év híre: Nina Dobrev visszatérésével nem csak Elena lesz újra látható a Vámpírnaplók fináléjában!

Nálam tényleg felér az év hírével.

Ugyan már az ötödik évad felétől felhagytam a The Vampire Diaries nézésével, ettől függetlenül természetesen továbbra sem kerüli el a figyelmemet a nagyobb kaliberű hírek a sorozat háza tájáról, és most, hogy már belépett a véghajrába, még több információ lát napvilágot, amelyek közül az egyik nagyon közel áll a szívemhez, így gondoltam veletek is megosztom.

Azt ugyebár már közel egy hónapja tudni lehet, hogy Nina Dobrev biztosan visszatér a fináléraamit bár bőszen promóz a csatorna, és az eddig megjelent minivideók mindegyike Elena köré épül – ám már akkor felvetült a kérdés, hogy bizony nemcsak Elena, hanem az általa alakított másik karakter, Katherine Pierce is feltűnhet még Mystic Fallsban. A hírt egyébként Julie Plec sem tagadta, sőt a twitteren az válaszolta egyik rajongó kérdésére, hogy számíthatunk Katherine felbukkanására, mindez pedig csak még inkább megerősítésre került a pénteken adásba került aktuális epizódban.

Én őszintén bízom benne, hogy valóban viszontláthatjuk még a sorozat legeslegjobb szereplőjét, akivel sajnos rútul elbántak az ötödik évad során, amikor hirtelen eltűnt a semmibe. Eddig is terveztem csekkolni az utolsó részt, de ha Katherine valóban visszatér még egyszer utoljára összekuszálni a szálakat, akkor minden kétséget kizáróan megfogom nézni a sorozatzáró epizódot. Azért remélem, hogy az íróknak tényleg lesz konkrét elképzelésük a karakterrel, és nem csak azért fogják visszahozni, hogy még egyszer megölhessék, mert akkor bizony nagyon-nagyon mérges leszek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük