Hazánkba is megérkezik a FOX tavalyi nagyot bukó sorozata, a Minority Report!

Jövőhéten debütál a Prime műsorán.

A TV2 Csoport legújabb szórakoztató, vagyis jobban mondva sorozatcsatornáján az indulása óta három országos tévépremier sorozat látható, és ez nagyon úgy tűnik, hogy a továbbiakban sem fog változni, hiszen az első évadával leköszönő Scream Queens-t a Minority Report fogja váltani a jövőhéttől.

A sorozat koncepciója bizony ismerős lehet a nézők számára, 2002-ben ugyanis már készült egy film Tom Cruise főszereplésével, amit itthon Különvélemény címen mutattak be, éppen ezért nem meglepő módon a sorozat is ezen a címen fog futni. Hiába volt anno annyira sikeres a film, a nézők számára egyáltalán nem jött be a könyv- és egyben filmadaptációs széria, hétről-hétre csökkent a nézettsége, éppen ezért a FOX vezetősége nem kért több évadot belőle, így összesen tíz rész készült el belőle.

minority-report-premier-02

A premierre tehát december 6-án, vagyis jövőhét kedden 22:00-kor kerül sor, és ha a csatorna szünet nélkül végigadja a sorozatot, akkor február elején véget is fog érni.

A továbbiakban a sorozat szinopszisát olvashatjátok el, amely a Prime Sajtóosztályáról származik:

Dash egyike azon prekogoknak, aki látomásával előre látja a jövőbeli bűncselekményeket. Egykor hárman voltak, Arthur, Agatha és Dash, akiket a rendőrség akaratuk ellenére fogvatartott és felhasznált a leendő áldozatok megmentésére. Amikor a Precrime programot beszüntették, őket is elengedték. Egy biztonságos helyen tartották őket, távol a kíváncsi szemektől, egészen mostanáig. Míg Arhur és Agatha feltűnés nélkül élnek, addig Dasht szörnyen megviselik a látomásai, és segíteni akar az áldozatoknak. Az esetek többségében Vega nyomozó vizsgálódik, de mindig csak a takarítás jut neki. Ekkor találkozik Dashel, akivel titkos egyességet kötnek, hogy sosem fedi fel a titkát, és cserébe kisegítik egymást a tragédiák megakadályozásában.

minority-report-premier-03

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük