2014/15 Upfronts: The CW

Az Upfronts nem hozott meglepetéseket.

Ez a hét az Upfronts hete volt Amerikában, hiszen most véglegesítette a berendeléseiket és kaszáikat az öt országos tévécsatorna. Természetesen még így is maradtak függőben lévő kérdések, ám elsősorban olyan sorozatok jövője nem biztosított még, amik még nem mutatkoztak be. De térjünk is rá a legkisebb országos csatornára, a The CW-re, az elkövetkezendő napokban pedig majd a többi csatornára is kitérek.
A The CW vezetősége nem okozott meglepetést, hiszen ahogy várható volt, elkaszálta a Hart of Dixie-t és a The Messengers-t, a többi sorozatát pedig jövőre is láthatjuk még. Szeptembertől egyébként új műsorrend lép életbe, melynek köszönhetően egy napon kerül adásba a TVD és a The Originals. Mindkét sorozatra ráférne egy kis nézettségemelkedés, főleg az utóbbira, mert ha továbbra is ilyen számokat fog produkálni, akkor bizony könnyen lehet, hogy a harmadik évad lesz az utolsó. Én többet nem is fűznék hozzá, hiszen nagyon sok minden megtalálható ezzel kapcsolatban a Sorozatjunkie-n.

Nem lesz több Hart of Dixie

Újabb évadot kapott:

  • Arrow S04
  • Beauty and the Beast S04
  • iZombie S02
  • Jane the Virgin S02
  • Reign S03
  • Supernatural S11
  • The 100 S03
  • The Flash S02
  • The Originals S03
  • The Vampire Diaries S07

Kaszát kapott:

  • Hart of Dixie
  • The Messengers

Berendelt újoncok:

CRAZY EX-GIRLFRIEND

A főhős otthagyja az igencsak menő állását, és konkrétan felszámol New York-i életével, hogy Kaliforniába, egy kisvárosba költözve újra elcsavarja egykori pasija fejét. A cím és a sztori alapján nem tudtam hova tenni az egészet, ám a trailert megnézve (amit itt érhettek el) igencsak felkeltette az érdeklődésemet. Szerencsére még idén ősszel bemutatásra kerül, ráadásul a Jane the Virgin-nel egy párban, aminél jobb döntést nem is hozhattak volna. Az már más kérdés, hogy a Hétfő sosem volt egy CW-s széria szerencséje az utóbbi években… Reméljük a legjobbakat.
Várási fok: 70 %.

CONTAINMENT

Atlanta-ban egy rejtélyes és halálos járvány tör ki emiatt az egész város karantén alá kerül. Természetesen a vírus gyorsan terjed, a vezetőség pedig azon van, hogy minél kevesebben kapják el a kórt, illetve, hogy megtalálják az ellenszert. Az előzetest látva az első véleményem az volt, hogy ez szerintem nagyon nem tükrözi a The CW-s sorozatok stílusát, ergó hiába érdekes a felütés, valószínüleg ez nem az én sorozatom lesz. Ettől függetlenül legalább a pilotot megnézem majd.

Várási fok: 50 %.

DC’S LEGENDS OF TOMORROW

Pont az fogott meg a leginkább az Arrow-ban, hogy Oliver Queen a saját erejéből lett az aki, erre jött a The Flash, a természetfeletti erőkkel. Eddig az első két részt láttam, és egész bejött. Az viszont, hogy most lesz egy harmadik sorozat, ahova az összes hőst összeeresztik, melyek közül a legtöbb természetfeletti, nos már kicsit aggasztó. Egyrészt tartok attól, hogy mivel sok a főszereplő, így lényegében nem lesz másról szó, mint minden részben legyőznek egy gonoszt, és kész. Kíváncsi vagyok a pilotra, egyelőre azonban eléggé kétkedve várom az egészet, pláne azért, mert Caity Lotz karaktere elvileg meghalt, mégis ahogy látom főszereplő lesz az DLT-ben…
Várási fok: 50 %

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük