Lóránt Kriszta újra a Mátyás Király téren!

Sajnos csak rövid időre, de régi ismerős tér vissza ma este a Mátyás Király térre!

A Lóránt Kriszta által megformált Dr. Ferenczy Orsolya, több mint két évvel ezelőtt költözött Új-Zélandra, hogy szerelmével, Márkkal (akit Babicsek Bernát alakított) ott kezdjenek új életet. Orsi most hazalátogat a Fekete családhoz, érkezése pedig felkavarja Alíz, Szabi, Luca és Bözsi mama életét.

Amikor Orsi távozott a Mátyás Király térről, akkor komoly fájdalmat okozott Novák Lacinak, aki csak nehezen tudta feldolgozni, hogy elveszítette szeretett feleségét. Azóta Laci is megtalálta a boldogságot Gizike mellett, de könnyen lehet, hogy Orsi váratlan felbukkanása zavart okoz majd a pár életében.

A pszichológusnő érkezése a Fekete család mindennapjait is felkavarja, mivel Orsi váratlan megjelenésének egyetlen célja van: el akarja adni a lakását, melyben most a Fekete család lakik, ezzel pedig teljesen a feje tetejére is állítja Aliz családjának életét.

lorant-kriszta-baratok-kozt-02

Nagyon jó érzés volt újra a Barátok közt csapatával forgatni. Bár bevallom, tartottam attól, hogy a sok új szereplő között némiképp idegen leszek. Kicsit konzervatív vagyok, nem tudtam, hogyan fogadom majd az új helyzetet, de szerencsére szinte azonnal sikerült megtalálni a közös hangot és a közös munka is jól ment. – mondta a Blikknek Lóránt Kriszta.

Orsi és Kriszta élete egyébként az elmúlt két évben hasonlóan telt, hiszen a színésznő is leginkább Magyarország határain kívül töltötte az idejét. Amióta nem játszik a sorozatban, nagy szerelmese lett az utazásoknak.

Szerencsés vagyok, mert nagyon sok helyre eljuthattam. Utazásszervezőként leginkább Oroszországban kalandoztam, de Hollandiába és az Arab Emirátusokba is eljutottam. Régi nagy szerelmem a túrázás, és egy-egy ilyen utazás alkalmával az ország olyan részeit ismertetjük meg a turistákkal, ahova önállóan nem könnyű eljutni. Drága, de egyáltalán nem luxusutakról van szó. Sátorban alszunk, amit magunk verünk fel a semmi közepén, és a vacsoránkat is magunk készítjük, de cserébe hihetetlen élményvilággal gazdagodhatunk. – magyarázta Lóránt Kriszta.

lorant-kriszta-baratok-kozt-03

Képek forrása: RTL Sajtóklub/Klinszky Gábor, baratok.hu

6 thoughts on “Lóránt Kriszta újra a Mátyás Király téren!

 1. Olyan jó lenne, ha újra láthatnánk a sorozatban, Noémivel, Márkkal, Imivel együtt. Főleg állandóra, de néha pár rész is jó lenne. Mindig is kedveltem. Nagyon jól játssza a színésznő a szerepét.

 2. Igen, én is szerettem Orsit, ahogy Noémit és Imit is. Ne feledd, bármikor visszatérhetnek, bár a közeljövőben nem hinném. :/

 3. Kár, hogy nem szerepelnek már. 🙁 AMÚGY, KÖSZI, HOGY ANNÓ MEGÍRTAD! Visszavárjuk őket, és Imit, Noémit, Andrást is jó lenne többek között. Amúgy, ha vannak régi, vagy mostani képek, szívesen venném, ha feltennéd, elküldenéd.

  Barifelhő!

 4. Ha akad valami fontosabb hír a sorozatról, azt általában itt is megosztom, ám javaslom, hogy kövesd az alábbi Facebookos oldalamat, ami a sorozattal foglalkozik: facebook.com/Baratok1998 🙂
  A képek kapcsán pedig akad pár képem, amit a terveim szerint meg is fogom veletek osztani a Facebookon, csak egy kis türelmet kérnék, mert jelenleg a Vizsgaidőszak minden időmet lefoglalja.

 5. Sok sikert a vizsgához! Köszönjük, és várjuk mindazon képet ami megosztható. Régieket is, mert jó visszaemlékezni, és a mostaniakat is.

  Barifelhő!

 6. Köszönöm. 🙂 Van pár ötletünk a Facebookos oldallal kapcsolatban, melyben a képeknek is fontos szerepük lesz. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük