Xo, Kitty: Íme az első kép, A fiúknak, akiket valaha szerettem spin-offjáról

Én mindenesetre már nagyon várom a premiert.

Azt már régóta lehet tudni, hogy sorozat formájában spin-offot kapott a nagysikerű, To All the Boys I’ve Loved Before franchise, amelyben a legfiatalabb Song-Covey lány, vagyis Kitty lesz a középpontban, de most már végre több információ is kiderült a készülő projekttel kapcsolatban.

Először is, a forgatási helyszín is kiválasztásra került, Szöulban fog játszódni a történet, ami talán nem is meglepő, hiszen a sztori szerint Kitty átutazva a fél világot, Dél-Koreába költözik, hogy ismét találkozhasson régi barátaival, miközben rájön arra, hogy a kapcsolatok sokkal bonyolultabbak, ha a saját szívedről van szó.

Az egyenlőre 10 részes első évad pontos premierjéről még nem szól a fáma, annyi viszont bizonyos, hogy 30 perces vígjátéksorozatról van szó, és a napokban megkaptuk az első képet is a főszereplőkről, amit alább megnézhettek. Anna Cathcarthoz csatlakozik a sorozat állandó szereplőiként Kitty Choi Min-yeong (Dream Palace), Anthony Keyvan (Love, Victor), Gia Kim, továbbá Sang Heon Lee, Peter Thurnwald, valamint Regan Aliyah (Club Mickey Mouse).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük