Videoklip premier: Shane Harper – Like I Did

Egész dallamos, de egyértelműen ez lesz a kedvenc dalom tőle.

Shane Harper leginkább a Sok sikert, Charlie! című Disney sorozatból lehet ismerős, ahol a Bridgit Mendler által megformált Teddy pasiját alakította, akivel egyébként a való életben is egy párt alkotott. A páros tavaly novemberben döntött úgy, hogy külön utakon folytatják tovább, és míg Bridgit inkább a színészetnél maradt, addig Shane az énekesi karrierjét tervezte beindítani.

A nyár folyamán több dala is megjelent, a napokban pedig hosszú idő után elkészült egy videoklip is a Like I Did című slágeréhez, amiben a barátnőjét a Modern Family színésznője, Sarah Hyland alakítja.

Ami a dalt illeti, nos eléggé dallamos, és alapvetően szeretem is Shane hangszínét, valahogy mégis tucatdalnak érzem. Egészen biztosan az is közrejátszik a megítélésben, hogy nagyon megszoktam amikor duetteket énekelt Bridgittel, most pedig picit fura csak egyedül hallgatni és egyben nézni is, hogy mással van együtt a klipben. Mindenesetre nagyon fülbemászó a dal, és biztosan többször is meg fogom hallgatni, de remélem előbb-utóbb a  Satellite vagy a P.O.W.E.R. dalaihoz is készül majd egy-egy klip, azokat ugyanis jobban csípem. 🙂

shane-harper

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük