Sajtóközlemény: November 16-án indul a ValóVilág 7

Az újabb széria ismét az RTL II-n lesz látható.

Már a VV6 fináléján bejelentették, hogy lesz VV7 is, a pontos kezdést azonban csak tegnap jelentette be a csatorna. November 16-án, Vasárnap este indul a ValóVilág 7, csakúgy, mint tavaly, akkor fog beköltözni az első hat lakó. A műsorvezető ismét Lilu és Istenes Bence lesznek, a BeleValóVilág műsorvezetőinek kiléte azonban még ismeretlen. Tippre, korábbi lakók kapnak esélyt a bizonyításra. A továbbiakban a csatorna által kiadott Sajtóközleményt olvashatjátok.
——————————————————————————————————————————————————
Ismét a lét a tét – ValóVilág7 az RTLII-n
Magyarország legmegosztóbb napi valóságshowja november 16-tól visszatér a képernyőre. Az RTLII-n jelentkező ValóVilág7 fődíja ezúttal is egy lakás, egy autó, egy utazás és havi egymillió forint egy éven át.
Az elmúlt 12 évben nézettségi rekordok, cikkek százai, számos könyv, tanulmány és médiatörténeti pillanat született a mintegy 900 adásnapnak köszönhetően. A Villalakók három széria alatt közel 300 millió forintot gyűjtöttek jótékonysági célra. A ValóVilág külföldön is sikeresen debütált, Csehországban és Szlovákiában VyVoleny címmel láthatták a nézők. 2013-ban már a negyedik VV-t indították Csehországban. Először az RTLII-n futó ValóVilág6 alatt lehetett okostelefonra letölthető applikáción keresztül dönteni a játékosok sorsáról.

A VV7 válogatására csakúgy, mint a korábbi években több ezren jelentkeztek. A műsor készítői ezúttal is érdekes, megosztó karaktereket választottak, akik közül az első hat november 16-án beköltözik a megújult Villába. Természetesen senki sem érezheti magát biztonságban, izgalmas fordulatokra számíthatunk, mire a csapat eléri a végső létszámát. A játék menete és szabályai az előző szériához hasonlóan alakulnak és a szavazásokhoz ismét a ValóVilág applikációra(VVAPP) lesz szükség. A nézők továbbra is bármikor visszavonhatják a valamelyik villalakóra leadott szavazatot, és amíg a szavazás le nem zárul, elvehetik a voksukat, vagy akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével. A műsorvezetők személye sem változik, Lilu és Istenes Bence köszönti majd a nézőket. A VV háttérműsorának, a BeleValóVilágnak viszont új házigazdái lesznek, akik alig várják már, hogy ebben a szerepben is bemutatkozzanak.

November 16-tól elindul a show, ami senkit nem hagy hidegen. ValóVilág és BeleValóVilág naponta az RTLII műsorán.

Forrás: RTL II Sajtóklub

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük