RTL Magyarország: Tervek 2014-re (2.rész)

Tegnap a saját gyártású műsorokra fektettem a hangsúlyt, ma pedig a sorozatokra térek ki.

Pontosabban csak azokra a sorozatokra, amiket az RTL Klub fog adni januárban. A csatorna az eddig látott sorozatokat szokatlan módon majdnem az összeset szünetre küldi, helyükre pedig régi sorozatok folytatása érkezik. Érkezik az Arrow, a Castle és a One Tree Hill folytatása, valamint új sorozatok is! Bővebben a Tovább mögött.

Először is Január 2-től Minden hétköznap 13.10-től egy új sorozat lesz látható a csatornán, méghozzá a $#*! My Dad Says, amit a csatorna Apa-csata címre keresztelt át. Amerikában 2010-ben volt a képernyőn és csak 1 évadot élt meg, így hamar véget fog érni.

Országos tévépremier – Kezdetét veszi a Castle negyedik évada
Hétfő este: (Január 6-tól)
 • A Bones (Dr. Csont) helyére érkezik a Castle negyedik évada 21.25-kor. A Bones folytatása a SorozatWiki információi szerint tavasszal esedékes.
 • 22.15-kor tovább folytatódik a CSI ötödik évadának ismétlése.
 • Folytatódik a nemrég indult új sorozat, az Undercovers (Mr. és Mrs. Blom) ám későbbi időpontban 00.10-kor, mert előtte Pókert fog adni a csatorna. A sorozat 1 évadot élt meg.
 • Aki pedig hajnalok hajnalán Országos tévépremier sorozatot keresne a TV-ben, az kapcsoljon az RTL Klubra, ugyanis Hétfőként hajnal 1.15-kor új sorozatot fog adni a csatorna a Spy Game című sorozatot, melynek magyar címe Kémpárbaj lett. Érdekességképpen megjegyzem, hogy ez a sorozat Amerikában 1997-ben ment (!) és összesen 1 évadot élt meg.

RTL Premier – Az RTL II hamarabb kezdte el adni a Glades sorozatot
Kedd este: (Január 7-től)
 •  21.25-től RTL II-ős sorozat fog debütálni a csatornán, ugyanis érkezik a Glades (Tengerparti gyilkosságok) dupla epizóddal. Arról még nincs információ, hogy a továbbiakban is dupla epizódokkal lesz-e képernyőn, így a Cold Case (Döglött akták) utolsó évadának folytatása ettől függ.
 • 00.05-től The Closer (A főnök) negyedik évadának, míg 1.00-től a Grey’a Anatomy (A Grace klinika) hetedik évadának ismétlése kezdődik meg. A The Closer ötödik évada a SorozatWiki információi szerint Ősszel fog debütálni, a Grey’s Anatomy folytatásáról azonban nincs információ. Mondjuk évadról-évadra egyre alacsonyabb nézettségek ért el, így nem lepődnék meg, ha egy jó ideig nem érkezne meg a folytatás.

Szulejmán – rákaptak a magyarok, sokáig képernyőn maradhat.
Szerda este: (Január 8-tól)
 • 21.25-től folytatódik a Szulejmán című török történelmi-telenovella. Mivel egész jó a nézettsége ezért hosszú ideig maradhat a képernyőn.

RTL Premier – Az RTL II már leadta a Dollhouse utolsó évadát.
Csütörtök este: (Január 9-től)
 • 23.45-től érkezik a Dollhouse (A felejtés ára) című sorozat befejező évadának a premierje. Országos tévépremierről azonban nem beszélhetünk, ugyanis az RTL II már egyszer leadta, igaz elég rossz időpontban hajnak 2-3 óra körül.
 • 00.35-től új sorozat veszi kezdetét, méghozzá a The Deep End, amely a Mélyvízben címet kapta. Amerikában 2010-ben volt képernyőn és ugyancsak 1 évadot élt meg.

  Országos tévépremier – Kezdetét veszi az Arrow friss második évada.
  Péntek este: (Január 10-től)
  • 21.35-től jön az Arrow (A zöld íjász) második évada. Erről bővebben itt írtam, a változás csupán annyi, hogy nem Január 3-án, hanem egy héttel később Január 10-én érkezik. Amerikában nemrég vonult egy kisebb szünetre, az első feléről hamarosan hozok is egy kritikát!
  • 22.30-tól a Criminal Minds (Gyilkos elmék) hatodik évadának ismétlését kezdi el a csatorna.
  • 23.30-tól pedig tovább menetel a SuperNatural (Odaát) ötödik évada.
  • 1.15-től pedig kezdetét veszi a The Unit (Az egység) utolsó azaz negyedik évada. A Sorozat+ idén már műsorára tűzte, így szintén nem Országos tévépremier. 

   Országos tévépremier – Végre folytatódik a One Tree Hill.
   Hétvége:
   • Január 12-én Vasárnap 12.40-től végre folytatódik a One Tree Hill (Tuti gimi) a hetedik évadával! De erről már szintén írtam.
   Összesítés: nagy változást hozott a január sorozatok szempontjából. Rengeteg (szám szerint 4) olyan sorozat indul el/folytatódik, aminek csak 1 évada volt.

   Vélemény, hozzászólás?

   Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük