Április 5-én rajtol a Szombat Esti Láz negyedik évada!

Változtatnak egy picit a formátumon.

Kicsivel több mint egy hónapja bombaként robbant a hír, hogy elmarad az idei Csillag születik, hisz nem találtak annyi tehetséget, hogy elindítsák az újabb szériát. Ám az RTL Klub vezetősége nem akarta showműsor nélkül hagyni a nézőket, plusz ezzel jelentős bevételtől esnének el ők is, így hamar bejelentették, hogy visszatér az anyacsatornára Szombat Esti Láz, ám változtatni fognak rajta.

A változás annyit takar, hogy most négy sztárpár fog versenyezni, de a párokat külön választják, és mindenki kap egy profi tánctanárt, valamint idén nem lesz kiesés sem. A négy sztárpár pedig a következő: Eszményi Viktória és Heilig Gábor, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, Szabó Győző (aki másodszorra versenyzik) és felesége Rezes Judit, valamint Máté Krisztina és Bárdos András. Eredetileg Gregor Bernadett és párja Szarvas Attila is versenyzett volna, de egy riport miatt Bernadett megsértődött és visszamondták.
Képek forrása: rtlklub.hu
Most pedig nézzük ki kivel lesz párban:
  • Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor
  • Heilig Gábor Südi Iringó
  • Szinetár Dóra és Angyal András
  • Makranczi Zalán és Práger Kitty
  • Szabó Győző és Lehoczky György
  • Rezes Judit és Karcagi Dalma
  • Máté Krisztina és Orosz József
  • Bárdos András és Molnár Andrea
Kép forrása: nlcafe.hu
Ördög Nóra a Csillag születikkel tért volna vissza a képernyőre, így evidens, hogy ő fogja vezetni a Szombat Esti Lázat is, ám most nem kap társat, egyedül fog helyt állni, ahogy az X-Faktorban is. Ördög Nóra egyébként most várja második babáját, már az ötödik hónapban van, így valószínűleg az idei X-Faktort ismét nem ő fogja vezetni.
Kép forrása: life.hu
A zsűriben is lesz változás. Az előző széria két női zsűritagja marad, azaz visszatér Esztergályos Cecília és Keleti Andrea, hozzájuk pedig csatlakozik Jáksó László és Csonka András, aki volt már versenyző a tavalyi szériában pedig műsorvezető is.

Én nagyon örülök, hogy visszatér a show, kíváncsi leszek milyen lesz ezekkel az új szabályokkal.

Szombat Esti Láz – A Nagy Félrelépés
Első adás: Április 5. Szombat 20:00 RTL Klub

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük