Violetta – Érkezik a koncertfilm a mozikba!

Mivel elég népszerű lett a sorozat, gondoltam megosztom én is veletek a jó híreket.
Elindult a harmadik évad forgatása, valamint hamarosan érkezik egy koncertfilm is hazánkba, méghozzá a mozikba! Én is figyelemmel követem a sorozatot, persze nem minden részét, hanem hébe-hóba belenézek. A napokban várható róla egy “kritika”. De addig is a Továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok. 🙂

A Walt Disney Company ma bejelentette, hogy elindult a Violetta telenovella harmadik évadának forgatása és Martina Stoessel, argentin színésznővel a  főszerepben ismét összeállt a nemzetközi szereplőgárda. A Disney Csatorna első európai és latin-amerikai koprodukciójaként gyártott sorozat a csatorna történetének legnézettebb sorozatpremierjét produkálta több országban, köztünk hazánkban is.  A harmadik évad gyártása mellett útjára indít egy exkluzív 90 perces koncert különkiadást is a hihetetlenül népszerű európai turné VIOLETTA IL CONCERTO megünneplése alkalmából, amely hazánkban 2014. május 15-én kerül majd bemutatásra a mozikban.
Violetta viharként söpört végig Európán, több mint 38 millióan követték figyelemmel a sorozatot és első helyen debütált 10 országban is: Franciaországban, Spanyolországban, Dániában, Svédországban, Norvégiában, Portugáliában, Lengyelországban, Romániában és hazánkban. A sorozat népszerűségét bizonyítja, hogy Spanyolországban és Olaszországban olyannyira felkapott volt, hogy többen kerestek rá YouTube-on, mint Lady Gagára vagy Katy Perry-re.
A harmadik évadban folytatódik a Studio 21 diákjainak szövevényes története, akik ugyan érettebbek lettek, de még rengeteg tanulás áll előttük, hogy elérjék céljaikat. A premier epizódban a világhírű YouMix világturné után a diákok visszatérnek Buenos Aires-be, hogy befejezzék az utolsó évüket a stúdióban. Az Európában aratott hatalmas siker azonban megváltoztatta egyéni álmaikat és ambícióikat, és az egykor egységes csoport már korántsem tart össze. Gregorio például nyit egy konkurens stúdiót és néhány régi tanítványát átcsábítja.
„Nagy örömmel indítjuk útjára sikersorozatunk harmadik évadát. A műsor szinte együtt lélegzik a nézőkkel, és sikere bizonyítja, hogy megnyerő szereplőket, lebilincselő történetet, időszerű tartalmat, tehetséges nemzetközi szereplőgárdát és kreatív csoportokat vonultat fel” – tette hozzá Maciej Bral, alelnök és vezérigazgató, CEE. „Már a kezdetektől egyértelmű volt, hogy milyen lehetőségek rejlenek a Violetta sorozatban és egy többszintű produkció készülhet belőle. A sorozat egy különleges kapcsolat kialakítását teszi lehetővé a nézőkkel, hiszen minden egyes történet központjában a zene és a tánc áll, a sorozat szereplői pedig élő koncerten lépnek fel. A spanyol-, olasz-, és franciaországi koncertek kapcsán kapott rajongói visszajelzések lehetővé tették, hogy Európa szerte minden Violetta rajongó átélhesse a Violetta koncertek hangulatát.”
A milánói Mediolanum Forumban ugyanis rögzítették az élőkoncertet, ahol a sorozat tizenkét szereplője mutatta be az első és a második évad szenzációs dalait. Hamarosan a teljes élő koncertfelvétel megtekinthető lesz a mozikban, és bepillantást engednek a rajongónak a színfalak mögé is: a nézők láthatják a show előtti izgalmas perceket, hogyan készülnek a sztárok a fellépésre és megtudhatnak pár titkot arról is, hogy a sorozat szereplői mivel töltik a szabadidejüket. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük