High School Musical Reunion: Zac kivételével összegyűlt a csapat a tizedik évfordulóra!

Kereken tíz évvel ezelőtt debütált az első rész Amerikában.

 

Szinte hihetetlen, de valóban tíz évvel ezelőtt indult hódító útjára a High School Musical, amely akkoriban igazán úttörő volt a Disney kínálatában, hiszen nem volt sok ehhez hasonló középiskolában játszódó, énekes és táncos film született, arról nem is beszélve, hogy a csatornára jellemző tanító jellegű dolgok mennyire levonhatóak voltak, anélkül, hogy túlzottan a nézők arcába tolták volna. A filmekről egyébként másfél évvel ezelőtt már leírtam a véleményem, ezt itt találjátok.
A nagy reunion alkalmából Zac Efron kivételével az összes főszereplő visszatért az ikonikus tornaterembe, ahol örömmel idézték fel emlékeiket a filmmel kapcsolatból. A teljes anyagot egyelőre még nem találtam meg, részleteket azonban igen, amiket most meg is osztok veletek. Ha idővel mégis elérhető lesz a teljes anyag magyar felirattal, vagy esetleg akár magyar szinkronnal (feltéve ha a magyar Disney Channel is szándékozik leadni a “különkiadást”), azt természetesen én is jelezni fogom.
Addig is, egy kis múltidézés gyanánt nézzétek meg ezt a pár részletet. Nekem jól eset a nosztalgiázás, remélem ti is örülni fogtok neki. 🙂
A nagy bevonuló
Az eltelt tíz évről
A meghallgatásról
A koreográfiáról
És végül a kedvenc jelenetükről (melyben Zac is feltűnik egy videóüzenet erejéig)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük