Április 10-én veszi kezdetét A Nagy Duett negyedik évada!

Még több párossal tér vissza a szórakoztató műsor.

Akárcsak legutóbb a Sztárban sztár kapcsán, úgy a negyedik évadával visszatérő A Nagy Duetthez is ötletes promókat készített a TV2 marketing osztálya, amelyeken a legtöbb párost ugyan már fel lehetett ismerni, ma azonban egy Sajtótájékoztató keretein belül végre nem csak a versenyzőkről, hanem a megújult zsűriről is lehullt a lepel.

Azt már régóta tudni lehet, hogy ezúttal Liptai Claudia és Majka fogja levezetni a showműsort, ez a fajta párosítás pedig nem újdonság, hiszen anno az első évadot is közösen vezették már. Míg a műsorvezető páros esetén tehát visszatértek az eredeti felálláshoz, addig a zsűrit alaposan megreformálták. Egyedül Kasza Tibi maradt az eredeti csapatból, hozzá pedig Szulák Andrea és Cooky fog érkezni, akik egyébként már szerepeltek a műsorfolyamban, ugyanis amíg Szulák Andi Papp Gergővel alkotott párost a második szériában, addig Cooky Hien oldalán bizonyította rátermettségét a harmadik etapban, amit egyébként meg is nyertek.

Idén már biztosan több adással fog jelentkezni A Nagy Duett, hiszen az eddig megszokott tíz versenypáros helyett ezúttal tizenkettő fog színpadra lépni az első adásban. Ami pedig a versenyzőket illeti – mert valljuk be, elsősorban miattuk érdekes és érdemes belenézni a műsorba – születtek érdekes párosítások, a Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes duóra például már most nagyon kíváncsi vagyok, de van egy olyan érzésem, hogy a Keleti Andrea – Peter Srámek, Kucsera Gábor – Dér Heni, és a  Növényi Norbert – Veres Mónika Nika páros is fog még remek pillanatokat okozni.

Nem is húzom tovább a szót, jöjjenek inkább a párosok HQ minőségű képekkel együtt, melyek forrása a TV2 Sajtószoba.

BERKI KRISZTIÁN ÉS FÉSŰS NELLY

CINTHYA DICTATOR ÉS VARGA VIKTOR

DEBRECZENI ZITA ÉS HEINZ GÁBOR “BIGA”

DEMCSÁK ZSUZSA ÉS PÁL DÉNES

KELETI ANDREA ÉS PETER SRÁMEK

KUCSERA GÁBOR ÉS DÉR HENI

KULCSÁR EDINA ÉS HEVESI TAMÁS

MARKÓ RÓBERT ÉS LOLA

NÖVÉNYI NORBERT ÉS VERES MÓNIKA NIKA

PACHMANN PÉTER ÉS PÉTER SZABÓ SZILVIA

RUBINT RÉKA ÉS PINTÉR TIBOR

SCHOBERT NORBI ÉS KERESZTES ILDIKÓ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük