30 éves lett a sorozat – Íme a nagy Egy rém rendes család kvíz!

A jubileum alkalmából éppen itt volt az ideje összeállítani egy kvízt a sorozatról.

Tíz nap híján kereken harminc évvel ezelőtt indult hódító útjára a sorozat, amely a FOX első és egyben egyik legnépszerűbb szériájává nőtte ki magát. Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy nincs olyan ember, aki ne hallott vagy esetleg nem látott volna egy epizódot az Egy rém rendes családból, hiszen nem csak Amerikában, hanem bizony itthon is könnyen belefuthattunk már, miközben váltogattuk a csatornákat. Hosszú ideje nincs is olyan időszak, amikor ne lenne képernyőn valamelyik hazai csatornán a sorozat, ami azért szerintem igen nagy szó.

De nem csak az elindulásának, hanem sajnos a véget értének is most van az évfordulója, hiszen tíz évig futott a sorozat, ergó 20 évvel ezelőtt ért véget Al Bundy-ék kalandja, a hirtelen vég miatt pedig befejező rész sem készült... A már történelemnek számító idő ellenére azért még mindig tartalmaznak aktuális poénokat az epizódok, ahogyan persze olyan momentumokat is, amelyeket mai szemmel már olyan könnyedén engednék a csatornák képernyőre. Ennek ellenére én a mai napig örömmel megnézem azokat az epizódokat, amelyeket néhanapján elcsípek.

A dupla évforduló kapcsán tehát összeállítottam egy 12 kérdésből álló kvízt, lássuk, hogy ki mennyi mindenre emlékszik a sorozatból. Hozzászólás formájában szívesen fogadom az elért eredményeitek pontszámát vagy akár egy-két nosztalgikus sztorit, ami a sorozathoz köthető. Sok sikert! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük