Legacies: Több égető kérdésre is kitért Julie Plec az idei Comic Conon!

Igaz, konkrét válaszokat egyikre sem adott.

Úgy tűnik, hogy nem telhet el úgy Comic Con, hogy azon ne venne részt Julie Plec asszonyság, hiszen 8 év TVD és vele párhuzamosan 5 év The Originals után idén a két sorozat közös spin-offjával, az Október 25-én rajtoló Legacies által képviseltette magát, Matt Davis és Danielle Rose Russel társaságban, ahol az első igazi trailer mellett több olyan információra kitért, amelyre a rajongók bizonyára már régóta kíváncsiak, mint például a rég nem látott karakterek visszatérése.

Először is talán a Candice King által alakított Caroline hiánya lesz a legégetőbb, hiszen a lányai apja, tehát Alaric mellett az immáron tinédzser ikrek is állandó szereplői lesznek a Legaciesnek. A kérdező rögtön ezt a kérdést szegezte Plecnek, aki elmondása szerint több szkriptet vagyis sztorit tartogatnak Caroline-nak, Candiccel pedig igazi barátság alakult ki köztük az eltelt lassan 10 év során, szóval amikor a színésznőnek ismét honvágya támad, csak a telefonhívást kell elejtenie, és ismét Mystic Fallsban találja magát.

Egyébként ugyanez igaz a többi karakterre is, amit a showrunner 100 %-osan támogat, olyannyira, hogy mindig több szkriptet készítenek, és ha a sztori is úgy kívánja, akkor nagyon szívesen visszacsábítja egy-egy rég nem látott szereplőt. Persze azzal ő is tisztában van, hogy nincs az a helyzet, amikor mindenkit össze lehetne trombitálni egyszerre, annál is inkább, mivel Nina Dobrev nemrégiben kijelentette, ő már maga mögött hagyta ezt a világot, ahogy Paul Wesley vagy éppen Phoebe Tonkin visszahozása is necces lenne, annak ellenére, hogy előbbi rendezőként azért visszatér.

Mindenesetre már az első öt epizód forgatókönyvének írása során is lett három olyan eset, amikor hivatkozni fognak egy-egy karakterre, noha látni őket egyelőre nem fogjuk. A lehetőség tehát adott, ahogy ez fordítva is működik, tehát ha valamelyik színész fogja megkeresni Plecet, hogy szívesen visszatérne, akkor nem lesz ő ennek a gátja. Ez azért pozitívum, nemde? Na de íme az első trailer

Ami alapján megállapítható, nemcsak Mystic Fallssal, hanem bizony a hangulattal is visszatérünk a Vámpírnaplók világába, tehát ismét a tinédzserkorúak lesznek középpontban, tele tinidrámával, miközben a tanulás mellett azért igyekezni fognak kilépni híres szüleinek árnyékából, és megtalálni a saját útjukat. A trailer bármennyire is próbált figyelemfelkeltő lenni, az én bizalmamat nem sikerült elnyernie, már csak az előre belebegtetett szerelmi háromszög miatt sem, de valószínűleg az is közrejátszik a kissé érdektelenségemben, hogy még nem láttam a The Originals ötödik és egyben utolsó évadát, így nem tudom, hogy milyen lett Hope már tiniként.

Az azért szerintem már a három és fél perces videó alapján most borítékolható, hogy aki szerette a TVD-t, annak a Legacies is tetszeni fog, én pedig mindenképpen megadom majd neki az esélyt a bizonyításra, aztán majd meglátjuk, hogy élni tud-e vele vagy sem. Akik pedig a Comic Conon elhangzott információkra kíváncsi, azoknak alább beágyaztam a TVLine által készített interjút is. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.